פרטים

  • עד 45 דקות
  • מחיר: ₪75 למשתתף
  • מתאים מגיל 15
  • יש להזמין מקום מראש
memulaim

ממולאים

הכנת אצבעות שוקולד ממולאות בקרם אגוזים ופרלינים ממולאים בקרם גאנש.

בסדנא תלמדו את טכניקות העבודה השונות כאשר יוצרים שוקולד ממולא.
בשלב הראשון תתחילו לעבוד על האצבעות: תלמדו כיצד יוצרים את הקונכייה , לתוכה ממלאים את קרם המילוי, וכיצד בסוף סוגרים הכל ליצירת אצבע ממולאת. בשלב הזה תעבדו עם קרם מילוי על בסיס נוגט אגוזים.
בשלב השני תעברו להכנת פרלינים. משמעות השם פרלין הוא שוקולד ממולא.
תמלאו גביעי שוקולד בקרם גאנש של שוקולד ושמנת, אליו תוסיפו טעמים נוספים לפי בחירתם ותתנו את הטוויסט שלכם לפרלינים. לאחר מכן תסגרו אותם בשוקולד ותקשטו.
את העבודות הנהדרות שלכם תיקחו בסיום הסדנא בקופסא אישית.
חזרה לסדנאות >>