פרטים

  • עד 45 דקות
  • מחיר: ₪75 למשתתף
  • מתאים מגיל 15
  • יש להזמין מקום מראש
leehov

לאהוב שוקולד

סדנת פרלינים בטכניקות שונות וטעמים שונים.

פרלין משמעותו שוקולד ממולא.
בסדנא תתנסו בהכנת פרלינים בשתי טכניקות עבודה: פרלינים בטבילה, פרלינים בתבניות סיליקון.
את תבנית הסיליקון תמלאו בקרם אגוזים ושוקולד, אליו תוסיפו תוספות שונות ליצור מגוון של טעמים לפרלינים שלכם. לאחר התקררות קצרה במקרר תוכלו להוציא את הפרלינים מהתבנית, לעטוף אותם בשוקולד ולקשט.
בטכניקה השנייה תקבלו מאתנו משטח גאנש מוכן, אותו תחתכו לצורות גאומרטיות שונות תעטפו בשוקולד ותקשו גם.
את העבודות המתקות שלכם תיקחו בסיום הסדנא בקופסא אישית.

  חזרה לסדנאות >>