טעם של שוקולד
טראפל'ס ואצבעות שוקולד ממולאות
בסדנא יכין כל משתתף טראפל'ס ואצבעות שוקולד ממולאות.
את הסדנא נתחיל בהסבר קצר על השוקולד ועל הטראפל'ס: מה זה טראפל'ס, איך נוצר ועוד. לאחר מכן נפשיל שרוולים ונתחיל לעבוד:
הכנת אצבעות שוקולד ממולאות: המשתתפים ילמדו את הטכניקה של הכנת קונכיית השוקולד לתוכה ממלאים את הקרם, ימלאו בקרם אגוזים, יסגרו ויקשטו.
הכנת טראפל'ס: המשתתפים יקבלו את קוביות הטראפל'ס מוכנות מגאנש (שמנת ושוקולד), בעזרת עבודת ידיים יהפכו את הקוביות לעיגולים, יטבלו בשוקולד חם ויגלגלו במגוון תוספות (כגון: אבקת קקאו, אבקת סוכר, רסק עוגיות)
את כל החגיגה המתוקה ייקח עמו כל משתתף בסיום הסדנא בקופסא אישית.
בסיום הסדנא , בזמן שהעבודות מתקררות במקרר יעברו המשתתפים לצפות בסרט שלנו המספר את סיפור השוקולד ואת סיפור גליתא.
ניתן להוסיף אירוח מתוק לפני או אחרי הסדנא